Geokätköilyn perhekurssi järjestettiin Pornaisissa

Share |
19.09.2012

Geokätköily tutuksi-perheliikuntakurssi järjestettiin Pornaisissa 13.10.2012 

 

2012-10-13_13.34.20.jpg

Kurssi pidettiin Pornaisten koulukeskuksen tiloissa ja alueen lähiympäristössä. Paikalla oli mukana 44 osallistujaa, nuorimmat alle kouluikäisiä. Mukavassa syksysäässä järjestetyn tapahtuman kouluttajana toimi Milka Sunell Suomen Ladusta.

Mustijoen Luontomatkailuyhdistys kiittää osallistujia sekä järjestelyissä mukana ollutta Pornaisten kunnan vapaa-aikatoimistoa !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Mustijoen Luontomatkailuyhdistys ry ja Pornaisten vapaa-aikatoimi järjestävät yhteistyössä Suomen Ladun kanssa 3 tuntia kestävän teematapahtuman, jossa tutustutaan suureen suosioon nousseen geokätköilyn saloihin.Kurssilla osallistujat saavat perustiedot harrastuksen aloittamiseen.

Geokätköilyssä etsitään toisten harrastajien piilottamia kätköjä GPS-satelliittinavigaattorin tai karttojen avulla. Se yhdistää mielenkiintoisella tavalla ulkoilun ja uusimman tekniikan käytön. Kurssilla tutustutaan nykyaikaiseen aarteenetsintään ja GPS-laitteen käyttöön myös käytännössä ja etsitään harjoituskätköjä.

Kokoontumispaikkana Pornaisten koulukeskus, jossa alkuun teoriaosuus ja esittely.

Osallistumismaksu 10€ / henkilö tai 20€ / perhe.

Hinta sisältää opastuksen, kurssikalvot ja GPS-laitteen kurssin ajaksi. 

Vaatetus: Urheilullinen, sateisella säällä myös vedenkestävät ulkoiluvaatteet ja vaihtovaatteet mukaan. Maastokelpoiset ja tukevat jalkineet. (Vallitsevaan säähän soveltuva ulkoliikuntavarustus ).

Osallistuminen laskutetaan ilmoittautumisten perusteella jälkikäteen.

Ilmoittaudu ennakkoon tämän linkin kautta. Laita tarkat tietosi mukaan ja ilmoita samalla onko sinulla oma GPS-laite käytettävissäsi vai tarvitsetko tapahtumaa varten sellaisen lainaksi. Jos ilmoitat mukaan koko perheesi, ilmoitathan montako osallistujaa on tulossa.

Lisätietoja tapahtumasta pian lisää näillä sivuilla, seuraa myös Pornaisten vapaa-aikatoimen tiedotteita. Varaa ajankohta jo nyt kalenteriisi !

Tulostettava esite pdf-muodossa löytyy tästä

Tutustu Geokätköilyyn tästä

28.08.2014Mustijoella tapahtuu 30.-31.8.2014
25.10.2012Kylätalkoot Nummisissa
19.09.2012Geokätköilyn perhekurssi järjestettiin Pornaisissa
07.09.2012Mustijoki Rock & Canoe 14-16.9.12 Completed !
04.09.2012Olemme myös Facebookissa